Home»Galeri»Foto»Një duel epik! Shikoni hakmarrjen e pamëshirshme të një bualli, kundër luanëve

Një duel epik! Shikoni hakmarrjen e pamëshirshme të një bualli, kundër luanëve

Një buall provoi besnikërinë e tij pasi u fut në mes të një tufe luanësh në përpjekje për të shpëtuar mikun e tij, i cili ishte plagosur nga luanët.

Bualli u shkëput nga tufa e tij dhe erdhi për të shpëtuar mikun e plagosur. Ai dukej se po ia dilte, por në skenë mbërritën edhe dy luanë meshkuj të mëdhenj.

Bualli tjetër ishte kaq i plagosur, sa nuk mundi të lëvizte. Tufa e luanëve i dha goditjen përfundimtare, duke e lënë të ngordhur.

Fotot janë bërë në Afrikën e Jugut.

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *