Home»Galeri»Foto»Në vendin ku të vdekurit bëjnë festë

Në vendin ku të vdekurit bëjnë festë

Harrojeni rrobat e zisë, dritat dhe krizantemat. Ka një vend ku përkujtimi i të ndjerëve kthehet çdo vit, në një karnavale të gjallërishme. Ku në varrin e të vdekurit vënë jo vetëm lule, por edhe fruta, ëmbëlsira dhe shishe tekila. Dhe në vendet e varrezave, ka koncerte argëtues, në kujtim të atyre që nuk janë më. Ka një vend pra, ku të vdekurit bëjnë festë: Meksika.

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *