Home»Moda»Me këto modele xhaketash xhins me shumë siguri do bini në dashuri

Me këto modele xhaketash xhins me shumë siguri do bini në dashuri

Kur dikush thotë fjalët “xhaketë xhins”, ndoshta direkt ju shkon mendja në  llojin klasik, me kuti me xhepa etj. Por ditët e sotme çdo gjë vjen ndryshe madje dhe xhaketat xhins. Ka kaq shumë mënyra  të tjera për të veshur xhinse në formë palltoje. Lloje dhe modele nga më të ndryshmet të cilat pa diskutim do jenë kryefjala e pranverës së 2018.

Ju lutem, më lejoni t’ju marr në një udhëtim xhaketash ‘ Denim’ që mund të ndryshojë jetën tuaj.

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *