Home»Teknologji»iPhone X, u shfaqën problemet e para

iPhone X, u shfaqën problemet e para

IPhone X i Apple mund të jetë një nga telefonat më të avancuar në treg tani për tani, por ka një problem shumë thelbësor, ai nuk funksionon në mot të ftohtë.

Sipas disa përdoruesve të Reddit, ekrani me prekje i pajisjes nuk reagon kur temperatura bie nën një prag të caktuar. Në të gjithë vendet ku dimri po vendoset tashmë, ky problem mund të shkaktoj një bezdisje të madhe, pasi ekrani i telefonit ngrinë  sa po del në ambient të ftohtë.

“Sapo dal jashtë shtëpisë dhe përpiqem të futem  në celularin time  po ai nuk e pranon shenjën time të  gishtin. Është shumë e besdishme”. shkruan një përdorues Reddit.

Shumica e prodhuesve elektronikë paralajmërojnë se pajisjet mund të ketë pasoja të tilla nëse e lëmë në ftohje ekstreme ose në nxehtësi. Faqja e internetit e Mbështetjes së Apple thotë se përdorimi i një pajisje iOS në temperatura të ulëta mund të shkurtojë përkohësisht jetën e baterisë dhe mund të shkaktojë që pajisja të fiket.

Megjithatë, problemi i ekranit të iPhone X duket të jetë diçka e re. “Ne jemi të vetëdijshëm për rastet kur ekrani i iPhone X do të bëhet përkohësisht i papërgjegjshëm për të prekur pas një ndryshimi të shpejtë në një mjedis të ftohtë,” tha Apple në një deklaratë  të dhënë në The Loop. / Bota.al

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *