Home»Galeri»Foto»FOTOGRAFITE / Brenda një feste ekskluzive të familjes Rothschild

FOTOGRAFITE / Brenda një feste ekskluzive të familjes Rothschild

Ishte viti 1972, kur Marie-Helene de Rothschild, një eksponent i familjes së bankierëve të famshëm, organizoi një festë të madhe surrealiste në Paris. Ftesa kërkonte që burrat të mbanin “kravata të zeza” dhe gratë me “të gjata”, ndërsa për të gjithë, i vetmi element i përbashkët ishte të mbanin diçka “surrealiste” në kokë.

Në festë, e organizuar me kujdes deri në detajet më të vogla, mori pjesë edhe piktori i madh surrealist Salvador Dali. Shihni fotot më poshtë. / HuffPost – Bota.al

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *