Home»Galeri»Foto»Këto fotografi vetëm fëmijët e viteve ’90 do i kuptojnë

Këto fotografi vetëm fëmijët e viteve ’90 do i kuptojnë

Gjërat e viteve ’90 ishin me të vërtetë të çmendura duke filluar që nga prerja e flokëve në mënyrë të çuditshme, veshjet  e ekzagjeruar dhe deri tek pajisjet e para elektronike. Vetëm fëmijët nga fundi i shekullit të 20-të mund të kujtojnë të gjithë lumturinë dhe zhgënjimin e asaj kohe.

Dëshironi që të kujtoni ato vite të pabesueshme? Nëse keni lindur më vonë, përpiquni të kuptoni dhe ndjeni veçantitë e viteve ’90.

1.       Rrjetet sociale dukeshin kështu:

2.       Këpucët ishin një  torturë e vërtet

3.       Kur nëna juaj ju kapte duke luajtur Super Mario dhe më pas e luante vetë.

4.       4. Kur dhurata që shumica merrte  për Krishtlindje, ishte kjo pajisje

5.       5.Të gjitha faqet e  fletores tuaj ishin të mbuluara me shenja sekrete.

6.       Prerja e flokëve në këtë mënyrë ishte gjëja më in e atyre viteve. /Bota.al/

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *