Home»Galeri»Video»Epike! Luftë deri në vdekje. Fundi i një prej luanëve më të famshëm të Afrikës (video)

Epike! Luftë deri në vdekje. Fundi i një prej luanëve më të famshëm të Afrikës (video)

Thënia e vjetër në boks, “Ti je aq i mirë sa dyluftimi yt i fundit”, është më se e vërtetë, sidomos për këta luanë. Në këtë video, një luan “gladiator” veteran lufton kundër tre luanëve të rinj të ardhur rishtaz, për të mbrojtur territorin e tij, luaneshën e tij, si dhe jetesën e tij si luan mashkull.

Pa territor, ai nuk është luan. Ai do të preferonte më mirë të ngordhte duke mbrojtur krenarinë, se sa të etonte si nomad. Dhe kështu ndodh. Luani “Mapogo” ngordh duke mbrojtur krenarinë e tij. Ndiqeni këtë dyluftim epik.

 

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *