27/11/2017

Kur merrni një përgjigje që s’ju kënaq, nguljani sytë personit që jua jep përgjigjen. Ruani gjithmonë qetësinë kur dikush ngre zërin përballë jush. Për të shmangur sulmin uluni gjithmonë pranë agresorit. Nëse do që të jesh sa më popullor, kujto gjithmonë emrat e të gjithë njerëzve. Shkruaji në një letër

Dy burra, të dy të sëmurë shumë rëndë, ishin shtrirë në dhomën e një spitali. Njëri prej tyre ishte në gjendje të qëndronte ulur për gjysmë dite. Shtrati i tij ishte ngjitur me dritaren e vetme që kishte dhoma. Burri tjetër kalonte gjithë ditën i shtrirë në shpinë. Çdo ditë,

Pas asaj mes Uilliam dhe Kate, Britania e Madhe do të ketë një tjetër dasmë mbretërore në pranverën e vitit 2018, që në fund të lidhë Princin Harry, djali i princit Charles dhe Princeshës Diana, si dhe aktoren amerikane Meghan Markle. Ai tridhjetë e tre vjeç dhe nipi i Mbretëreshës

Thonë se “ju nuk mund t’i vendosni një çmim dashurisë” – por a mund t’i vendosni një moshë? Na lejoni të shpjegohemi. Hendeku i moshës midis dy njerëzve në një marrëdhënie është zbuluar se ndikon në mënyrë dramatike sa e suksesshme është ajo marrëdhënie, kur bëhet fjalë për martesë. Kjo

Të gjithë i njohin historitë e Sherlock Holmes, i cili është dedektiv që me ndihmën e ndihmësit të tij, por edhe në sajë të logjikës së vet, ka zgjidhur shumë ndër krimet më komplekse. Në fëmijërinë tonë, me siguri të gjithë kemi dëgjuar për të. Do të përpiqesh të zgjidhësh

Pasuria neto e Jeff Bezos, pronarit të Amazon, sapo kaloi 100 miliardë dollarë, hera e parë në historinë moderne që një person ka qenë i njohur se ka mbajtur një sasi kaq të madhe pasurie. Por ai është ende larg nga Mbreti afrikan Musa Keita I, i cili mendohet të