25/11/2017

Osoji është pastrimi me themel në fund të viti. Një traditë e vjetër japoneze që kryhet në të gjitha vendet cep më cep, para 31 dhjetorit  duke e lënë vendin tejet të pastër dhe duke hedhur gjërat e vjetra për të pritur vitin e ri me një energji të re.

Të gjithëve na ndodh të kemi ditë të lodhshme, nga ato ditë që, sa zgjohesh në mëngjes, e di se vetëm kur të shtrihesh në darkë sërish në shtrat, ke për të gjetur qetësi. Dhe kjo, vetëm në rastet kur arrin të të zërë gjumi. Si për të keq, sa

Dashi Me Venusin që ju mbështet, shfrytëzojeni çastin e mirëqenies shpirtërore për të dëgjuar më shumë dhe për t’i kushtuar më shumë kohë familjes. Me Saturnin që ju del kundra, priten disa përgjegjësi që ndoshta mund t’ju kufizojnë disi lirinë. Demi Nëse keni programuar një udhëtim, do ta menaxhoni më

Libri i Thothit Eshtë një libër i shenjtë, që sipas besimeve të lashta egjiptiane, jo vetëm ofron dije pa kufi, por legjenda thotë që, cilido që e lexon, mund të sigurojë mënyrën e deshifrimit të sekreteve që sundojnë Tokën, detin, ajrin dhe trupat qiellore. Të dhënat historike na thonë se