24/11/2017

Në jetë mund të keni shpirtëra binjakë romantikë dhe platonikë. Ata janë njerëzit me të cilët ndani një lidhje të fortë, dhe ata që ju kuptojnë. Sipas Astrologjisë, këto shenja janë miqtë më të pajtueshëm: Dashi dhe Ujori Këto shenja janë tejet komplementare. Ujori mund të jetë me ndryshime humori

“Përveç kësaj, ajo që vërtet më shqetëson, është se nuk po shijohen momentet në jetë. Të gjithë po jetojnë për dukje. Postojnë për t’u dukur, për të shitur mend. Ndërkohë harrojnë të shijojnë çdo moment, pasi ditët ikin, vitet fluturojnë, dhe një ditë ne nuk kemi për të mbajtur mend

“Asgjë nuk e bën një femër më të bukur, se sa besimi i saj në vete se është e bukur”. “Është e vështirë të jesh femër. Ti duhet të mendosh si një burrë, të sillesh si zonjë, të dukesh si vajzë dhe të punosh si kalë”. “Një femër me vlera

Besëtytnitë padyshim që janë pjesë e çdo populli, dhe për to ende dëgjohet të flitet edhe tek shqiptarët. Por, cilat janë 10 besëtytnitë që shqiptarët ende i besojnë? Më poshtë kemi radhitur 10 nga besëtytnitë që disa njerëz ende i besojnë: Kur macja e zezë “të pret” rrugën Nëse duke

“Të gjithë jetojmë vetëm, pavarësisht se sa plot me njerëz mund të jetë një dhomë ku ndodhemi, sërish jemi vetëm, me veten tonë, dhe duhet të jetojmë me veten tonë, tani dhe përgjithmonë”. “Progres? Nuk ekziston progresi. Ka vetëm ndryshim. Ti hap një gropë në tokë, ndërton një qytet, lufton

Sipas disa studimeve të kryera mbi pamjet e Tokës është vënë re se drita artificiale po bëhet më e fortë e po shtrihet gjithmonë e më shumë. Nga viti 2012 deri në 2016-n, zona e planetit me ndriçim jo natyral është rritur me 2% në vit.  Shkencëtarët thonë se pasojat