23/11/2017

Shënjestrat parësore dhe dytësore në rast konflikti bërthamor në gadishullin korean: është përgatitur lista e 15 objektivave që regjimi i Koresë së Veriut ka futur në planet e veta të mundshme Pesëmbëdhjetë objektiva parësore dhe dytësore në rastin e konfliktit bërthamor në gadishullin Korean, 15 objektiva që regjimi i Koresë

Në një Nju Jork ku bie dëborë, një vajzë dhe një djalë takohen rastësisht mes kalimtarëve. Mjafton një çast, një shikim dhe të dy fillojnë të vallëzojnë, pa e vrarë mendjen për ata që i rrethojnë dhe as dëborën. Përshkojnë ura, ecin mespërmes makinave, duke kërcyer në një harmoni që

Ai ishte pa diskutim një nga filmat më të shitur vitin e kaluar dhe për këtë arsye pjesa e dytë e filmit Jurassic World është edhe një nga realizimet më të shumpritura. Regjisori Colin Trevorrow shpërndau online një treaser të shkurtër, që zgjat vetëm 6 sekonda, të filmit “Jurassic World-

Makijazhi Mbajeni sa më natyral. Burrat nuk duan të puthin, dhe të dalin nga puthja sikur kanë hyrë në cirk. Mos harroni, supozohet të jetë i padukshëm për të tjerët dhe të bëhet njësh me lëkurën tuaj. Rrini larg prej makijazhit me yje e shkëlqime, dhe kurrë mos përdorni rimel

“Nuk jam pa zemër. Thjesht kam mësuar që ta përdor zemrën më pak” “Jeta merr fund kur pushon së ëndërruari. Dashuria merr fund kur pushon së kujdesuri. Miqësia merr fund kur pushon së ndari gjërat”. Tyson Gentry “Nëse do që të jetosh, mjaft kërkove leje. Fillo jeto, tani, dhe pendohu

Rënia në dashuri është një nga misteret e mëdha të jetës, por tani shkencëtarët besojnë se kjo ndjenjë e çuditshme mund të jetë çelësi i suksesit tonë. Evolucioni i njerëzve ka bërë të mundur krijimin e dashurisë e cila ka ndikuar që njerëzit të krijojnë familjen. Shkencëtarët zbuluan se njerëzit