22/11/2017

Njerëzit kanë prirje për të treguar disa shenja fizike, kur janë të pandershëm. Ai që irritohet, djersit ose merr frymë me vështirësi, mund të jetë thjesht nervoz. Kështu që mos u nxitoni para se të mendoni se dikush po ju gënjen duke u bazuar në të dhëna fizike. Gjithsesi nëse

Këto fotografi të mahnitshme tregojnë dy luanë që po tentojnë për të rrëzuar në tokë një gjirafë, shkruajnë mediat e huaja, përcjell Telegrafi. Sipas mediave të huaja, bëhet fjalë për pamje të bëra nga Michael Cohen i cili arriti të kapte skenën e jashtëzakonshme pasi grabitqarët përdorën të gjitha aftësitë

Gjërat e viteve ’90 ishin me të vërtetë të çmendura duke filluar që nga prerja e flokëve në mënyrë të çuditshme, veshjet  e ekzagjeruar dhe deri tek pajisjet e para elektronike. Vetëm fëmijët nga fundi i shekullit të 20-të mund të kujtojnë të gjithë lumturinë dhe zhgënjimin e asaj kohe.

Një fjalë e vogël, por me peshë shumë të madhe. Ja se si evropianët thonë “Unë”. Përemri i vetës së parë njëjës është mënyra si ne individët shprehemi. Vetja dhe shpirti mishërohen më së miri tek “Unë”. Një nga përdoruesit e Reddit ka ndarë një hartë që tregon të gjithë

Xhinset janë padyshim veshja më e shitur në botë, të gjithë duke filluar që nga më I vogli e deri tek më I rrituri kanë një palë xhinse në dollap, por a e dini se si dallojnë xhinset e shtrenjta nga ato te lirat? Disa prej tyre kushtojnë me qindra

Gjatë muajve të fundit, ne kemi dëgjuar shumë  histori rreth njerëzve që pretendojnë se kanë udhëtuar në  kohë. Dhe, ndërkohë që shumë prej nesh shpesh tregohemi  skeptikë,  të tjerë i besojnë ata. Nëse ju jeni besimtarë ose skeptikë ndaj këtyre çështjeve, kjo histori e këtij djaloshi do ju bëjë të