19/11/2017

Në qoftë se ju jeni persona që e ndjeni shumë të ftohtin gjatë periudhës së dimrit dhe doni gjithmonë të ndjeni të ngrohtë atëherë nuk duhet t’ju mungoj për asnjë arsye në botë, një pellush. Pellushat janë konsideruar si tendenca e këtij sezoni dhe pak më poshtë keni të renditura

Sipas disa informacioneve të reja telefoni më i shtrenjtë në botë konsiderohet iPhone X, së bashku me riparimin e pajisjes. Rregullimi i xhamit të thyer në Apple kushton diku tek 279 dollarë dhe në rast se Iphoni juaj kishte dëmtime shtesë, çmimi shkonte deri  në 549 dollarë. Rregullimi i ekranit të iPhone 8 kushton

Vrasje, tradhti, grindje familjare  , dashuri dhe epsh … këto dhe më shumë do të shikoni në serialin më të ri. Të gjithë ju që jeni adhurues të serialit ‘Game of Thrones’ me siguri do të afeksionoheni pas kësaj serie të re. Po flasim për serinë e re televizive ‘The

Në mënyrë tipike, gjithçka që duam nga një mike është përkrahja – e pakushtëzuar, jokritike dhe e palëkundur. OK, kjo nuk është krejtësisht realiste, por kërkimet e reja sugjerojnë se mund të mos jetë edhe e shëndetshme. Sipas një studimi të Universitetit të Plymouth-it, kur një mike është “e keqe”,

Disa pamje mahnitës nga NASA tregon se si ndryshimi i klimës ka pasur disa efekte katastrofike  në planetin tonë gjatë dy dekadave të fundit. Të dhënat që nga  shtatori 1997 deri në shtatorin e kaluar janë në pamjet e kapura nga Nasa të cilat tregojnë ndryshimet që ka pësuar Toka

Nëse mendon që i di të gjitha, gjasat janë që s’është e vërtetë. Tingëllon si e kriptuar, por mbani vesh. Pranimi i momenteve të tua të budallallëkut, në fakt tregon se je person i zgjuar. Një studim i Universitetit Duke testoi ndërgjegjësimin e pjesëmarrësve, nëse ata mund ta kenë herë