18/11/2017

Luftimet vazhduan për 200 ditë dhe qyteti u shkatërrua, Civilët që s’mund të iknin, vdisnin urie, disa hanin minj dhe argjilë. Rezistenca ndaj gjermanëve ishte e ashpër dhe ushtria  nuk kishte zgjedhje veçse të rezistonte ose të vdiste. Ata ndiqnin urdhërat e Stalinit: Asnjë hap mbrapa. Në fund, nga një