18/11/2017

PER SHPENZIMET Nëse blen gjëra që nuk të nevojiten, shumë shpejt do e gjesh veten duke shitur gjëra që të nevojiten. PER INVESTIMET Mos i fut të gjitha vezët në një kosh. PER KURSIMET Mos kurse atë që mbetet pasi ke shpenzuar, por shpenzo atë që ka mbetur pasi ke

I pari ndër ndjekësit e tij, Pjetri u zgjodh nga Jezusi që të merrte udhëheqjen e të krishterëve të hershëm. Po cila ishte ajo gjë që e dallonte nga 11 dishepujt e tjerë? Gjatë gjithë kohës që ndiqte Jezusin, Pjetri shfaqi një mendje brilante. Ai pyeste Jezusin për kuptimin e

Tërheqja pas piramidave të lashta, pati edhe një “viktimë të famshme”. Kur pushtoi Egjiptin në vitin 1799, Napoleon Bonaparti, politikan dhe ushtarak themelues i perandorisë franceze, mori me vete një grup të gjerë studiuesish, gjë që nuk ishte parë asnjëherë në një fushatë ushtarake. Zbulimet e arkeologëve të Napoleonit shkaktuan

Ngjyra e kuqe është simbol i gjakut dhe energjisë vitale, si mendore, edhe fizike. Përdorimi i kësaj ngjyre ndihmon në luftimin e energjive pasive, duke futur një forcë të jashtëzakonshme si psikike, edhe motorre. Kjo ngjyrë simbolizon ekstroversionin dhe forcën e vullnetit. Duke ndikuar mbi rrahjet kardiake dhe tensionin e

Organizimi i një ngjarje sportive kërkon një investim për të rimodeluar ose ndërtuar vende ku do të zhvillohen takimet. Në rastin e Botërorit të Rusi 2018 janë 12 stadiume të një niveli të lartë, në të cilat do të zhvillohen ndeshjet. Pjesa më e madhe e stadiumeve janë struktura me

Ato konsiderohen si femrat më të bukura dhe më joshëse në botë dhe të gjitha dëshirojmë që të jemi aq në formë sa engjëjt e Victoria Secret’s. Trupi i tyre i palestruar dhe me forma si i Bella Hadid, Kendall Jenner, Gigi Hadid etj konsiderohet si një trup perfekt që