17/11/2017

Jim Rohn dikur ka thënë : “Ti je mesatarja e pesë njerëzve me të cilën e shpenzon kohën tënde”. Kjo është shumë e vërtetë. Nëse pesë personat, me të cilët shoqërohesh më shumë, duan të shkojnë në një party dhe nuk kujdesen për veten e tyre, padyshim që ty do

Daniel Amos vite më parë krijoi një faqe në Facebook, në të cilën nisi të shpërndante video dhe foto për të qeshur. Pastaj, vite më vonë, ai e ndryshoi komplet përmbajtjen e faqes që mbante emrin e tij real, duke shpërndarë postime frymëzuese dhe fjalime inkurajuese të tij për të

Në Japoni të mbërrish vonë ose herët është më shumë se një çështje e edukatës, është një normë sociale e detyrimit të përmbushjes. Tsukuba Express gjithmonë arrin në kohë, por këtë të martë kreu një gabim të pafalshëm, doli 20 sekonda më herët nga stacioni i metrosë së Minami-Nagareyama, në

Sipas disa ekspertëve të gjithë ata që vuajnë nga stresi kronik janë të prirur të ndërmerrni vendime të rrezikshme dhe të shpejta , një ndër tyre mund të jetë përzgjedhja e një pune me pagë të madhe mirëpo orar të stërzgjatur dhe të ngarkuara. Këtë e kanë deklaruar së fundmi

Mjafton një papagall për të vënë re gabimet e teknologjisë pasi së fundmi një papagall i ka dhënë sot disa komanda asistentit virtual ALEXA dhe ka vënë re disa gabime. Edhe pse janë të paktë ata që sot e përdorin, së shpejti asistentët virtualë do të jenë të pranishëm në

Një garë armatimi në hapësirën kibernetike nuk ka fitues Pothuajse të gjitha shoqëritë janë bërë shumë të varura nga interneti, pjesa më e rëndësishme e infrastrukturës në botë – dhe gjithashtu infrastruktura mbi të cilën mbështeten të gjitha infrastrukturat e tjera. I ashtuquajturi Internet i Gjërave është një emërtim i