13/11/2017

Një profesor i filozofisë doli përpara klasës së tij me disa sende mbi tavolinë. Kur filloi mësimi, pa fjalë, mori një kavanoz shumë të madh dhe të boshatisur majonez dhe filloi ta mbushte me gurë, rreth 2 inç në diametër. Më pas ai pyeti studentët nëse kavanozi ishte e plotë.

Dëgjoni Rock, Klasike, Hip Hop, Punk Soul? Dijeni që ne jemi ajo që dëgjojmë. Lexoni arsyen pse, bashkë me shpjegimet Muzika, njësoj sikurse shumë preferenca të tjera të tuat, tregojnë shumë për personalitetin tënd. Në mund të kuptojmë shumë për karakterin e dikujt, thjesht duke i hedhur një sy listës

Nuk ka dyshim se nënat kalojnë shumë kur lindin një foshnje, por mënyra se si prindërimi  prek baballarët shpesh injorohet … “Si po e përballoni?” Është një pyetje e zakonshme që pyesim nënat e reja teksa përballen me sfidat që ju ka sjellë fëmija i sapolindur. Por, ndërkohë që punonjësit

Shtrënguar në një përqafim ideal mes dorezave të motoçiklistit të babait që ka ndërruar jetë, kjo fotografi e vogëlushes Aubry ka prekur zemrat e miliona njerëzve në internet. Fotografia është botuar nga fotografja Kim Stone, e cila ishte kontaktuar nga nëna e vogëlushes, të cilën e ka fqinjë në shtëpinë

Kohët e fundit një lum akuzash kanë ndodhur në Hollywood nga aktorë të ndryshëm të cilët akuzohen për abuzime seksuale. Përdhunime dhe ngacmime seksuale po raportohet pothuajse çdo ditë. Frymëzuar nga fushata #MeToo, në mbështetjeve të femrave dhe meshkujve që janë ngacmuar apo abuzuar seksualisht, mijëra njerëz u mblodhën në “Dolby

Konsiderohet si një nga burrat më të pasur në botë, me 89 miliardë dollarë në asete. Por po sikur papritmas të gjente veten të varfër? Bill Gates, në një blog u ka shpjeguar lexuesve të tij se çfarë do të bënte nëse do të fitonte vetëm dy dollarë në ditë.