11/11/2017

Kjo nuk është një temë që shumica prej nesh dëshirojnë të flasin, por është një realitet që shumë prej nesh do të duhet të përballen me të në të ardhmen, duke marrë lajmin nga një mjek, se keni një sëmundje të pashërueshme a e dini se si është reagimi i

Të hash diçka para se të flesh mund të të sjellë probleme gjatë natës, sepse ushqimet në orët e vona të rëndojnë stomakun. Nëse kjo është e vërtetë për shumicën e ushqimeve, të rënda, djegëse dhe ushqimet yndyrore, molla mund të jetë zgjidhja më e mirë para gjumit. Molla ka

Çdo natë gjatë gjumit, secili nga ne sheh rreth 5 episode të ndryshme ëndrrash që mund të zgjasin nga 15 deri në 40 minuta. Sipas ekspertëve që merren me studimin e ëndrrave, ato janë tregueset më të mira të sjelljes sonë, si dhe të dëshirave tona. Më poshtë mund të

Tatuazhet janë art më vete. Më poshtë po ju japim disa nga arsyet se pse njerëzit vendosin të bëjnë tatuazhe. Identifikojnë vetveten. Shumë njerëz bëjnë tatuazhe për të treguar një aspekt të jetës së tyre, apo të personalitetit të tyre. Mirëpo për të arritur në momentin që të shprehësh sa

“Kur gjyshja u sëmur nga artriti, ajo s’mund të ngrihej dot nga krevati dhe aq më tepër të lyente thonjtë e saj të duarve që i pëlqente t’i lyente përherë. Kështu që gjyshi, që gjithashtu vuante prej një forme më të lehtë artriti, nisi t’ia lyente thonjtë gjyshes. Kjo është

Kur imagjinojmë të ardhmen tonë përpiqemi të minimizojmë ngjarjet e pakëndshme dhe mbivlerësojmë faktet pozitive, një gabim gjykimi që na bën jo të besueshëm. Si do të jetë jeta jonë pas 5 apo10 vitesh? Mendoni pak dhe më pas analizoni përgjigjet tuaja. A ka mundësi të jenë të bukura? Kur