11/11/2017

Nëse keni menduar se jeni vonë për martesë, duhet të lexoni patjetër këtë artikull. Një analizë nga Nicholas Wolfinger, një sociolog në Universitetin Utah, sugjeron se pas një moment të caktuar, nëse jeni martuar në fillim të 20’ave, rreziku nga ndarja fillon të rritet kur  plakeni. Rreziku nga divorci fillon

Një filxhan çaji mund t’ju bëjë shumë mirë, por duhet të dini se varietete të ndryshme kanë përfitime të ndryshme shëndetësore. Të zeza, të gjelbra dhe të bardha, të gjithë vijnë nga e njëjta bimë (Camellia sinensis). Mënyra se si ato janë të përpunuara i veçon ato dhe u jep një

“Falenderoje Zotin për këtë ditë të re. Të lutem, mos e shpërdoro kot!” “Çdo mëngjes ne sikur lindim sërish. Ajo çfarë bëjmë sot, është ajo çfarë ka më tepër rëndësi”.  Buddha “Vendosi vetes një qëllim që të të bëjë të hidhesh përpjetë nga krevati çdo mëngjes” “Kjo ditë nuk do

Njëra prej modeleve më të famshme në botë, Cindy Crawford dhe aktori i famshëm hollivudian, Richard Gere, kanë qenë të martuar në vitet nëntëdhjetë, mirëpo historia e dashurisë së dy yjeve tashmë duket se është harruar. Ata u martuan në vitin 1991, por i dhanë fund lidhjes së tyre pas

Lutja është çelësi i mëngjesit dhe “shuli” i mbrëmjes. Mahatma Gandhi Fjala “Islam” do të thotë paqe. Fjala “mysliman” do të thotë “Ai që i dorëzohet Zotit”. Por shtypi dhe media na bëjnë të dukemi si njerëz që urrejnë. Muhammad Ali Ashtu si një qiri nuk digjet pa zjarr, edhe

Në letrën, të cilën delegacioni i Koresë së Veriut gjatë takimit të bashkimit ndërparlamentar i kanë dorëzuar presidentit rus Vladimir Putin, është folur për gatishmërinë e tyre për të nisur sulmin bërthamor ndaj Shteteve të bashkuara, ka thënë të shtunën një burim i njohur mirë më këtë situatë. Presidenti i