07/11/2017

Periudha Edo (1603-1868) ishte një epokë e mrekullueshme që ka shërbyer si frymëzim për shumë filma me subjekt samurait, nderin, kimonon dhe sidomos e ka bërë të njohur kulturën japoneze pas së cilës mahnitemi. Megjithatë pavarsisht lulëzimit të kësaj periudhe ka patur edhe anë të errëta të saj. Çdokush mund

Që nga bukuria e arkitekturës së tij, ushqimi i shijshëm, e deri tek mundësitë e shumta për të eksploruar mbi artin, kulturën dhe historinë, arsyet se pse mund të biesh në dashuri me Parisin janë të shumta. Në zemrën e qytetit kalon lumi Seine, i njohur në shekuj për shkak

Oliver dhe Harry janë binjakë. Janë 12 vjeç. E ëma e tyre nuk e kishte menduar kurrë se njëri prej binjakëve do të vuante nga një sëmundje e rrallë që njihet me emrin sindroma e Goldenharit dhe sjell keqformime në kafkë si dhe shumë komplikacione. Charlie, e ëma e tyre

Fanatikët e kësaj makine supersportive, prodhim suedez, u mblodhën në Nevada të SHBA-së , arritën të mbyllnin një rrugë për të realizuar një provë. Kjo rrugë lidh Las Vegasin me Pahrump në mes të shkretëtirës dhe provuan sa larg mund të shkonte Koenigsegg Agera RS. Rezultati i kaloi pritshmëritë, kreu

Një djalë rus i cilësuar si gjeni beson se ai kishte një jetë të mëparshme në Mars dhe prindërit e tij i besojnë këtij fakti. Rasti i çuditshëm i Boris Kipriyanoviç, tani i moshës 20 vjeçare, vazhdon të shqetësojë ekspertë. Ai së pari erdhi në vëmendje të teoricienëve të konspiracionit dhe

Të paktën teorikisht, të gjitha përvojat në jetë na bëjnë më të fortë. Optimizmi, marrja e kontrollit mbi jetën tonë, të mos ndjerit keq për veten, janë vetëm disa prej karakteristikave me të cilat duhet punuar. A mendoni se i keni këto dhe të tjerat, që përmenden në video? Ti