06/11/2017

Ndërtuar më shumë se 1.500 vjet më parë nga kultura e lashtë Tivanaku e Bolivisë, “Porta e Diellit” është një hark guri i ngurtë megalitik që ka shastisur ekspertët që nga zbulimi i saj nga Eksploruesit evropianë, në mesin e shekullit të 19-të. E vendosur pranë Liqenit Titicaca pranë La

Legjendat për murgjit-luftëtarë dhe sekretet e thesarit të tyre. A kishin ata pushtetin e një qeverie okulte, mbi qeveritë e tjera? Pse jetonin dy herë më shumë se bashkëkohësit? Legjenda, por me një bazë të vërtete …  E themeluar në vitin 1118 nga aristokrati Hugo Payns, me kërkesë të San

Letra e një krimineli të burgosur drejtuar mamasë së tij i ka habitur dhe prekur të gjithë. Një djalë i dënuar me burgim ka shkruar një letër në të cilën ai shpall fajtore nënën e tij, e cila nuk diti si ta edukonte dhe gjithmonë kur gabonte, ajo nuk e

Samsung sapo ka publikuar reklamën më të re, në të cilën ai tallet hapur me iPhone duke nxjerr në pah gjithë defektet e tij. Në këtë reklamë 1-minutëshe shfaqet  një djalosh i ri, i cili vazhdimisht rritet duke u ndjerë i pakënaqur me produktin e tij  iPhone. Në vitin 2007,

Traileri i plotë  i Fifty Shades” sapo u publikua nga  Universal Pictures dhe ne mezi po e presim dhe daljen e filmit në Shkurt . Teksa pjesa e parë e trailerit e publikuar në shtator na shfaqte një atmosferë dasme mes protagonistëve kryesorë të filmit, kjo video e plotë përmban

PO dhe JO. Evolucioni është një fakt, por është gjithashtu një teori shkencore: kuptimi i termit është, megjithatë, i ndryshëm nga ai që nënkuptohet zakonisht. Një teori në kuptimin e zakonshëm është një spekulim pa shumë baza, shpesh e ngritur në prova të lëshuara në ajër: shih, për shembull, hartën