04/11/2017

Tashmë ju ndoshta e dini Dilemën e të Burgosurit. Ajo përfshin dënime me burg dhe krime të tmerrshme – nuk është ushtrimi filozofik më miqësor ndaj fëmijëve, e që varet se sa mirë fëmija e kupton konceptin e “ndalimit me burg”. Por në “Udhëzuesin e Teorisë së Lojës për Prindërimin”,

Zogjtë, balenat, fluturat dhe shumë kafshë të tjera kanë një ndjenjë instinktive që u tregon Veriun. Edhe qentë kanë tendencë për të dalë jashtë, në përputhje me shtyllat magnetike të planetit. Nëse ata mund të ndiejnë fushat magnetike, po ne njerëzit, a mundemi? A është e mundur që ju të

“Hennessey Venom F5”, e cilësuar si makina më e shpejt në botë u prezantua ditën e djeshme në Panairin e SEMA. Marka teksane do të prodhojë vetëm 24 ekzemplarë të kësaj makine, pritet të kalojë barrierën e 483 km/h, me një çmim prej rreth 1.5 milionë eurosh. Paraardhësja “Venom GT” arrin shpejtësinë 435 km/h falë

Telefoni i ri i Apple iPhone X, i cili lançohet në dyqane sot, është përkufizuar si një kryevepër për shkak të  dizajnit dhe prurjeve të reja që solli. I mbuluar i gjithi nga xhami, Apple ka prezantuar  telefonin e ri i cili do të ngarkohet me bateri pa pasur nevojën e

Blogerët më të paguar mesa duket janë vogëlushët, të cilët pavarësisht moshës kanë arritur të kenë me miliona fansa në kanalet e tyre në youtube dhe si rezultat janë edhe më të paguarit. Së fundmi, një llogaritës interesant nga  Play Like Mum në Mbretërinë e Bashkuar ka  përcaktuar se sa

Sipas një eksperti të fertilitetit edhe burrat mund të mbeten shtatzënë në të ardhmen “falë përparimeve në transplantimin e mitrës”. Suksesi i transplanteve të mitrës në gratë ka hapur rrugën për një operacion të ngjashëm që po kryhet tek sexi i meshkujve Dr Richard Paulson tha se duke qenë se