02/11/2017

Nga Aurenc Bebja* Gazeta në gjuhën frënge “La Jeune Turquie”, ka botuar, të mërkurën e 10 shtatorit 1913, në faqen n° 2, deklaratën e delegatit shqiptar, Filip Noga, dhënë për gazetën “Neue Freie Presse” në lidhje me përcaktimin e kufijve të Shqipërisë nga Fuqitë e Mëdha, sidomos në zonën jugore. Çfarë

Këtë vjeshtë duhet të hiqni dorë nga grimi i rënduar dhe klasik i mbushur me ngjyra të mërzitshme ,gjithçka që ju duhet është një maskara për sytë. Maskara do të rrethojë sytë në mënyrën më të mirë të mundshme, ndërkaq femrat më joshëse tashmë e kanë zgjedhur ngjyrën për vjeshtë.

Të mërkurën kompania solli publikisht versionin e ri të Skype në desktop përfshirë Mac, Windows 10, Windows 8, Windows 7 dhe Linux. Aplikacioni ka qenë në fazë eksperimentale që nga muajit Gusht. Gjatë kësaj kohe Microsoft tha se përshtypjet e përdoruesve e ndihmuan tu jepte prioritet disa veçorive të reja.

Sipas Carl Jungut, personalitetet e njerëzve janë të përcaktuar nga sjelljet e përgjithshme: të ndjeshëm – intuitivë, ekstrovertë – introvertë, gjykues – perceptues, dhe që mendojnë – ndjejnë. Më poshtë mund të lexoni 10 tipare të personalitetit të veçantë që i përfshin të gjitha tiparet. Shihni nëse i përkisni këtij

Edhe pse këta të famshëm kanë vite që kanë ndërruar jetë ata vazhdojnë ende të fitojnë të ardhura monetare. Forbes ka publikuar një listë me të famshmit të cilët fitojnë lekë edhe pse kanë vdekur. Michael Jackson kryeson listën e “Forbes”, për të pestin vit radhazi, për të famshmit që

Një nga restorantet e vetme të vendit me tre yje të Michelin ka ndaluar klientët e tyre  ti bëjnë fotografi  pjatës së tyre.Kuzhinier francez Michel Roux, i cili themeloi The Waterside Inn në Bray, Berkshire, tha se ishte shumë i mërzitur me klientët që fotografonin ushqimin e tyre, dhe u