Home»Keshilla»Pse ju bën mirë, që ta shmangni me çdo kusht perfeksionizmin

Pse ju bën mirë, që ta shmangni me çdo kusht perfeksionizmin

Ju, ashtu si të gjithë njerëzit në këtë botë, keni të meta. Çelësi për të përmirësuar vetëvlerësimin është që të mësoni të bashkëjetoni me këtë pjesë të personalitetit tuaj.

Përpjekja për të eleminuar të gjithë defektet që keni, vetëm sa do ju bëjë të palumtur.

Nëse përqëndroheni shumë tek defektet, me kalimin e kohës do të filloni ta shihni jetën tuaj nga ai këndvështrim. Kjo mënyrë e të jetuarit të jetës nuk është e shëndetshme dhe nuk do ju bëjë aspak mirë.

Gjëja më e mirë që mund të bëni është të pushoni së përqëndruari vetëm tek të metat tuaja.

Hapi i parë është që t’i vendosni vetes limite, kur doni të planifikoni diçka. Mos u përpiqni të shkoni përtej mundësive tuaja, përqëndrohuni që të jetoni të të shijoni plotësisht çdo moment. / Bota.al

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *