Home»Teknologji»Nëpërmjet përditësimit të ri të Kodi Boxes ju mund ti gjeni shumë më lehtë filmat tuaj të preferuar

Nëpërmjet përditësimit të ri të Kodi Boxes ju mund ti gjeni shumë më lehtë filmat tuaj të preferuar

Edhe pse programi i Kodi boxes  është akuzuar për shkelje të të drejtave të autorit, programuesit e tij hedhin poshtë çdo akuzë të ngritur ndaj tyre.

Të ashtuquajturat “Kodi Boxes” tashme mund ta bleni  online, Kodi është një software që  përbëhet nga një kuti me pajisje  që lidhet me një televizor ose projektues dhe  ju lejon të zgjidhni me qindra filma ose kanale që ju dëshironi. Krijuesit e këtij   softueri kanë mohuar çdo akuzë se ata janë bashkëpunëtorë në shkeljen e të drejtës së autorit dhe kanë goditur përdoruesit që e përdorin këtë pajisje për të parë filma falas.

Pavarësisht nga publiciteti i keq, ky softuer ka nxjerrë një përditësim të ri që ua bën përdoruesve më të lehtë shfletimin e mediave të ndryshme dhe të shtimin e  kanaleve.

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *