Home»Magazine»Kinema & TV»Loja“Contra” së shpejti film

Loja“Contra” së shpejti film

Loja  e famshme “Contra” do të bëhet një film dhe një serial televiziv, njoftoi Konami Digital Entertainment”.

Filmi do të vijë në kinema në vitin 2019 dhe për momentin nuk njihen detaje rreth projektit. “Contra” debutoi në vitin 1987 dhe arriti një sukses të madh në vitet në vijim, duke u bërë edhe një version për celularë.

Në qendër të aksionit janë dy ushtarë Bill Rizer e Lance Bean, që duhet të përballen me misione të shumta në vende të ndryshme të botës, duke shtënë dhe hedhur në erë çdo pengesë që iu del përpara.

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *