30/10/2017

Arbitri më i bukur në botë. Karolina Bojar është 20 vjeçe, studion për drejtësi në Universitetin e Krakovias dhe ushtron arbitrimin për kategoritë inferiore në Poloni. Pasioni i saj është futbolli.  Konsiderohet nga shtypi ndërkombëtar si arbitri më i bukur në botë. Polakja synon një karrierë si të Bibiana Steinhaus,

Disa persona në botë fitojnë mesatarisht në ditë, aq sa pjesa më e madhe e botës nuk arrin do t’i mbledhë as në një vit aq para dhe në disa raste as tërë jetën nuk i qarkullon ato. Nga multimiliarderi Bill Gates, tek kryeministrja e Britanisë, Theresa May më poshtë

Halloweeni po afron dhe me siguri ju ende nuk e keni vendosur kostumin që do përdorni për këtë ditë. Por për të mos pritur deri në minutën e fundit, është mirë t’u hidhni një sy këtyre kostumeve. Janë disa prej zgjedhjeve më të kërkuara të këtij viti. Nëse do të

Sophia është një njeri-robot,e cila, ka shënuar histori duke u bërë robot i parë në botë me nënshtetësi. Arabia Saudite, të mërkurën, i ofroi robotit pasaportizimin, një robot i projektuar nga sipërmarrësi DavidHanson. Gazetari, Andrew Ross Sorkin, ishte gjithashtu personi që njoftoj Sofian rreth këtij vendimi, në fund të intervistës

Me efektet gjithnjë e më të dukshme të ndryshimeve klimatike dhe paqëndrueshmërisë politike në të gjithë botën, është e lehtë të kuptojmë se bota po lëkundet. Megjithatë, në fusha të ndryshme, ne po arrijmë synime që para pak vitesh dukeshin të paarritshme. Nga e drejta për ushqim deri në çrrënjosjen

Jose Mourinho thotë se Romelu Lukaku është i paprekshëm, dhe tifozët e Manchester United gjithashtu duhet ta konsiderojnë si të tillë. Mourinho ka mbetur i zhgënjyer nga fërshëllimat e tifozëve të tij kur ai zëvendësoi Rashford me Martial të shtunën ndaj Tottenham, teksa shumë mendonin se ai duhet të kishte