26/10/2017

1. Mbani mend arritjet dhe cilësitë tuaja Mos e mundoni veten duke kujtuar se sa keq silleshit me vëllezërit a motrat kur ishit të vegjël. Shmangni të menduarit kur ishit 12 vjeç dhe silleshit keq. Në vend të kësaj, përpiquni të mendoni për gjëra pozitive, dhe komplimentet që keni marrë

MARREDHENIET 1. Miqësitë e lindura në periudhën ndërmjet 16 dhe 18 vjeç kanë një potencial më të madh për të qenë të forta dhe të përhershme. 2. Martesa me shokun tuaj më të mirë eliminon rrezikun e divorcit me mbi 70%, dhe kjo martesë ka më shumë gjasa të zgjasë

Ceremonia mortore e mbretit të Tajlandës, Bhumibol Adulyadej që vdiq para një viti,  filluan këtë të enjte duke nisur kështu një rit, ku morën pjesë më shumë se 200 000 persona për t’i dhënë lamtumirën e fundit monarkut që sipas juntës qeveritare e kishin ngritur në statusin e hyut. Mbreti

Njerëzit flasin shpesh me zërin e asistentes vokale të “iPhone”. Ndaj së fundmi “Apple” ka menduar që  ta shndërroj Sirin në një terapiste. Ata kanë nxjerrë njoftimin për punë, ku kërkohet një inxhiner i kualifikuar në psikologji. Qëllimi është që të krijojnë një “softëare” që do t’i japë këshilla praktike

Ngjarja e Beogradit para tre vitesh, kur në ndeshjen mes Serbisë dhe Shqipërisë u shfaq një dron që valëviste flamurin  “Shqipëri e Madhe” është përsëritur por këtë herë protagonist të saj është është bërë Kroacia. Ditën  e djeshme është shënuar një ngjarje e njëjtë ashtu si në Beograd. Gjatë ndeshjes derbi

Aty jashtë është një botë e çmendur, dhe në qoftë se një organizëm kërkon të mbijetojë, do të jetë më mirë të ketë mjetet e duhura në dispozicion Nga Nathaniel Sharping Nga anteaters tek kameleonët, kafshët kanë fituar disa karakteristika mjaft të dobishme me kalimin e kohës, duke i ndihmuar