24/10/2017

Njerëzit me grupin e gjakut 0, nga pikëpamja shëndetësore janë në një lloj disavantazhi. Ata janë të prirur për ulcëra, probleme me tiroidet, nivele të ulëta hormonesh, dhe mangësi në jod. Ata janë më të prirur të mbajnë ujë, të bëhen obezë, dhe kanë tumore të padëshiruar. Por sërish, njerëzit

Do t’ju bëjë të qeshni; do t’ju bëjë të qani; do t’ju bëjë të mendoni. Ne synojmë të mendojmë për suksesin si majën e arritjeve. Është ajo që me sa duket përjetojmë sapo marrim gjithçka që mendojmë se duam. Hyjmë në Shkollën e Biznesit të Harvardit. Kompania jonë rishtare kuotohet

Kjo nuk do të thotë se duhet reduktuar gjumi. Siç shkruan Ariana Huffington në manifestin e saj të gjumit, “Revolucioni i gjumit”, një gjumë i mirë natën ka fuqinë që të rrisë produktivitetin dhe lumturinë, të shpjerë në një proces më inteligjent vendim-marrës dhe të zhbllokojë idetë më të mëdha.

Portokallet e kuq super antioksidantë Ekzistojnë disa lloj ushqimesh, që shërbejnë për të rikuperuar energji, pa patur frikën e shëndoshjes. Portokallet e kuqe siçiliane, furnizojnë trupin e njeriut me ujë dhe minerale, tejet të domosdoshme për prodhimin e energjisë (magnezit) dhe funksionimin e muskujve dhe nervave (kaliumi), me një sasi

Edhe pse programi i Kodi boxes  është akuzuar për shkelje të të drejtave të autorit, programuesit e tij hedhin poshtë çdo akuzë të ngritur ndaj tyre. Të ashtuquajturat “Kodi Boxes” tashme mund ta bleni  online, Kodi është një software që  përbëhet nga një kuti me pajisje  që lidhet me një

Një sulm me Impuls Elektromagnetik (EMP) nga Korea e Veriut ndoshta mund të eliminojë 90 përqind të popullsisë së SHBA, sipas një raporti të ri. Peter Vincent Pry, një strateg bërthamor që ka punuar më parë me CIA, i tha Forbes të hënën se një sulm me EMP do të