22/10/2017

Ju po i lexoni këto fjalë tani. Mund ta themi këtë gjë, edhe pse nuk e dimë kur do ta lexoni. Nuk mund të themi se i lexove dje, ose do t’i lexosh nesër, por themi që tani, po e lexon fjalën “tani”. Kaq speciale është “tani”. E megjithatë, pavarësisht

Ju, ashtu si të gjithë njerëzit në këtë botë, keni të meta. Çelësi për të përmirësuar vetëvlerësimin është që të mësoni të bashkëjetoni me këtë pjesë të personalitetit tuaj. Përpjekja për të eleminuar të gjithë defektet që keni, vetëm sa do ju bëjë të palumtur. Nëse përqëndroheni shumë tek defektet,

Thonë se trupi ynë ka gjuhën e vet, dhe ndonjëherë flet shumë më fort se fjalët. Studimet e kohëve të fundit kanë treguar se njerëzit që dinë si të komunikojnë me efikasitet duke përdorur këto sinjale, kanë nivele më të larta të inteligjencës emocionale. 1. Qëndroni drejt Kërrusja në karrigen

Koloseu i famshëm u ndërtua në shekullin e 1 pas Krishtit, dhe më shumë se një mijë vjet më vonë, kjo vepër madhështore e arkitekturës nga bota e lashtë ka ruajtur pak a shumë pamjen e saj origjinale. Në mes të shekullit të 14-të, një tërmet i fuqishëm në Romë

Disa arkeologë gjermanë kanë zbuluar disa dhëmbë fosile, datimi i të cilave i vlerëson të rreth 9.7 milionë vjetëve më parë. Zbulimi i ri mund të rishkruajë historinë e njerëzimit, duke i dhënë më shumë pikë teorive që flasin për origjinën e specieve njerëzore jashtë kontinentit afrikan. Lajmi u dha

Askush nuk ju thotë dot se gaboheni Eshtë mirë që kur doni të jeni të qetë, të shmangni çdo debat, të paktën kur është e mundur. Por nëse kjo është e pamundur, atëherë ju mund të dëshironi të përdorni disa argumente shkencore që ju japin të drejtë. Duket sikur nëse