20/10/2017

Para se të takonte Michelle në kolegj, zemra e Barak Obamës rrihte për një vajzë tjetër. Emri i saj është Alexandra McLear. Pas më shumë se tridhjetë vjetësh, letrat që tregojnë për dashurinë e tyre janë bërë pjesë e arkivit të Universitetit Emory në Atlanta. Ato janë nëntë letra dhe

Pasojat e një opsioni ushtarak mbi gadishull do të jenë dramatike dhe shkatërrimtare për një popull që jeton në mashtrim dhe i izoluar “Korea e Jugut është djalli dhe ne do ta mundim, SHBA-të janë djalli dhe ne do t’i mundim, Japonia është djalli dhe ne do ta mundim”, –

Nga Aurenc Bebja Francë – 20 Tetor 2017 Në librin francez “Le Voyageur de la jeunesse dans les quatre parties du monde.”, të autorit Pierre Blanchard, botuar në shtëpinë botuese “Le Prieur – Paris, 1806”, gjejmë një shkrim të veçantë, më saktësisht në faqen n°37, ku flitet për trimërinë, virtytet dhe