19/10/2017

Dielli do të përjetojë një aktivitet diellor të ngjashëm me atë të dëshmuar në shekullin e 17-të dhe 18-të, kur një e ashtuquajtur “Epoka e vogël e akullnajave” ftohu në mënyrë të konsiderueshme Evropën veriore dhe pjesë të Amerikës së Veriut, thonë shkencëtarët që merren me aktivitetin e yllit tonë.

Në Irak ashtu si në Siri, kufijtë e krijuar nga fuqitë koloniale në fillim të shekullit të njëzetë janë shkatërruar, dhe në rrënojat e tyre, sot përballen dy degët e Islamit, shiizmi dhe sunizmi, me paladinët e tyre përkatës, Iranin dhe Arabinë Saudite. Me SHBA dhe Evropën gjithnjë e më

Vendosni limite. Njerëzit që ankohen janë një problem sepse vërtiten mes problemeve të tyre, pa u përqëndruar në zgjidhjen. Ata vetëm duan që të tjerët të bashkohen keqardhjen e tyre për vetveten, për t’u ndjerë më mirë me veten. Ndonjëherë ndihemi të detyruar të dëgjojmë ata që ankohen që të mos

“Ajo që një herë e një kohë ishte përmbajtje dhe origjinalitet, ishte reduktuar në algoritëm të pamend. Kush ka kohë dhe para për t’ua hedhur të tjerëve, ka fituar. E di që jam një hipokrite që e kam luajtur këtë lojë për gjashtë muajt e fundit, dhe kjo më bën

Një studim i ri i sjellë nga “Sunday Times”, në Londër ka gjetur një lidhje mes grave që lyejnë rregullisht flokët dhe rritjes së riskut për të patur kancer të gjirit. Sipas këtij kërkimi, i udhëhequr nga profesori Kefah Mokbel, kirurg i gjirit në spitalin “Princess Grace”, gratë që shpesh e

Në shtator të vitit të kaluar, lajmi i divorcit mes Angelina Jolie dhe Brad Pitt zuri vend në gazetat në mbarë botën dhe janë hedhur disa hipoteza, në lidhje me arsyet e ndarjes së çiftit më joshës dhe të dashur të Hollivudit. Protagonistët gjithmonë kanë qenë shumë diskretë në lidhje