16/10/2017

Janë pesë persona. Njëri prej tyre qëlloi dhe vrau një prej katër të tjerëve. Dani ishte në maratonën e Nju Jorkut dje, bashkë me njërin prej të pafajshmëve. Majku kishte menduar të bëhej fermer, para se të zhvendosej në qytet. Xhefi është një konsulent kompjuterik i nivelit të lartë dhe

# 1. Nëse doni të dini diçka nga dikush, bëjini një pyetje dhe kur të mbarojë së përgjigjuri, heshtni dhe mbani kontakt me sy. Ata do të vazhdojnë t’ju tregojnë disa gjëra të tjera, pothuajse çdo gjë. # 2. Kur përpiqeni të bindni dikë për diçka, sigurohuni që ata janë

Shpesh, ne mendojmë se e njohim veten mirë, megjithatë, ndonjëherë zbulojmë një aspekt të personalitetit tonë që nuk e njihnim. Shikoni me kujdes këtë figurë. Ajo tregon katër miq duke ecur përgjatë një trotuari, duke përshëndetur, por të gjithë kanë pranë një rrezik të menjëhershëm. Ndërsa është e qartë se

Nuk është e këshillueshme që të komunikosh detajet e jetës tek cilido – sepse ndonjëherë, një vesh që dëgjon shndërrohet në një gojë që flet. Më mirë që informacionet personale t’i mbani për vete, në vend që t’i ndani me këdo, pasi diskutimi i këtyre gjërave në shumicën e rasteve

Ndërkohë që klasa në pushtet duhet të mbetet e bashkuar për një oligarki që të mbetet në pushtet, populli duhet gjithashtu të përçahet, me qëllim që të mos mundet të rrëzojnë shtypësit e vet Diskutimi më interesant është se si oligarkët e lashtë përdornin informacion për të ruajtur regjimin e

Nëse i shihni këto ëndrra, duhet t’i bëni patjetër këto pyetje vetes 1. FLUTURIMI Ëndrrat e fluturimit shpesh tregojnë nevojën për të arritur ambicien. Ku po shkon? Si po shkon atje? A keni probleme të rrugëtimit në jetë? Ëndrrat e fluturimit kanë prirjen të na lënë të rikarikuar kur zgjohemi.