01/10/2017

  Dashi Sektori i dashurisë për çiftet do jete i favorizuar nga planetët. Lidhja juaj do jete me e qëndrueshme dhe ju do ndiheni mire pranë te dashurit tuaj. Beqaret do jene mahnitës dhe do bëjnë për vete atë qe duan. Do jete një dite shume e bukur! Plutoni do

Votimi ka filluar në disa zona elektorale në Katalonjë që kanë qenë të hapura në orën 9. Në disa vendvotime ka ndërhyrë policia spanjolle. Mijëra njerëz janë të përqendruar në të gjithë vendin, përpara vendvotimeve, të cilat në shumë raste janë të mbrojtura nga traktorët e Sindikatës së Fermerëve Katalonjas.

Vetëm tri pyetje ju ndajnë, që të mësoni se a jeni person mesatar apo gjeni… Testi i reflektimit konjitiv përbëhet prej vetëm tri pyetjeve. Secila nga to është projektuar në atë mënyrë, që të vlerësojë aftësitë tuaja për ta identifikuar problemin e thjeshtë, i cili në fakt është më i

Jeni i ri, pa punë, pa drejtim. Me shkollën s’po dilni kund. Praktikisht asgjë në jetë s’po funksionon. Gjëkundi duhet të përplasesh, të gjesh frymëzim e rrugën që do të ndjekësh. Në të njëjtën situatë janë gjendur një herë edhe më të pasurit e botës, ata që ndryshuan shoqërinë me

Qeveria e SHBA ka katërfishuar kërkesat e lidhura me sigurinë kombëtare, të dërguara në Apple për të marrë informacion rreth përdoruesve, raporton kompania në raportin e vet gjysmëvjetor mbi transparencën. Kërkesat e sigurisë kombëtare arritën, në gjysmën e parë të këtij viti, mes 13,250 dhe 13,499, dhe kanë prekur një

O.J. Simpson do të kërkojë mes 3 dhe 5 milion dollarë për intervistën e tij të parë, kur të dalë nga burgu. Nju Jork Post e raporton lajmin, duke cituar disa burime, sipas të cilave avokatët e ish yllit të futbollit kanë kontaktuar me disa nga rrjetet kryesore televizive, për