Home»Galeri»Foto»“Le të rrjedhë birra lumë!”

“Le të rrjedhë birra lumë!”

Një nga festat për të cilën gjermanët janë më të famshëm në mbarë botën, është Oktoberfest. Nga 16 shtatori deri në 3 tetor, birra vërshon lumë nëpër qytetet e Gjermanisë, por jo vetëm. Oktoberfest, e kthyer tashmë në një traditë që i bën gjermanët krenarë, festohet në mbarë botën, ku jetojnë dhe punojnë gjermanët. Bota.al sjell më poshtë një seri fotografish që përcjellin më së miri shpirtin e hareshëm të kësaj feste.

Komentoni

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *