Home»Galeri»Foto»FOTORREFIM / Florida pas Irmës

FOTORREFIM / Florida pas Irmës

Shkalla e shkatërrimit të Uraganit Irma në të gjithë Floridin po bëhet e dukshme, pasi mbetjet e stuhisë më të fuqishme në historinë e Atlantikut vazhdojnë në veri në Gjeorgji. Dita e diellit ka ekspozuar shkallën e dëmtimit në zonat më të goditura të Florida Keys dhe në bregun jug-perëndimor, të rrahur nga erërat e Irmas 200 km/h, si dhe rritja vdekjeprurëse e nivelit të detit gjatë goditjes së dyfishtë të stuhisë…

Komentoni

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *