26/09/2017

Opinionisti Shpëtim Nazarko, i ftuar në studion e emisionit “Argument”, me gazetarin Enio Civici, përmes një analize referuar disa çështjeve jetike për vendin, ka trumbetuar se klasa politike dhe shtypi ka vdekur. Sipas tij, çdo popull meriton qeverinë që ka dhe brenda kësaj shoqërie është edhe një segment më i gjerë.

Porto Riko në gjunjë i kërkon ndihmë Trumpit, por përgjigja e tij… dhe të tjera lajme nga bota për t’u informuar këtë mbrëmje 1. WhatsApp bllokohet në Kinë. Sipas Observatorit të Hapur të Interferencave në Rrjet, në Kinë, WhatsApp është “mbyllur” me 23 shtator. Sipas disa përdoruesve, mbulimi i Whatsapp-it

Nga Brizida Gjikondi Në Shqipëri disa e shpërendajnë injorancën, disa e pësojnë. Mbas viteve ’90, raportet janë përmbysur në favor të kategorisë së parë. Tashmë në Shqipëri, gjyshërit janë më të lexuar, më të mençur dhe më të heshtur se nipërit, ky është fakt. “Asgjë nuk është më e tmerrshme

Pijet energjike Prisni, a nuk supozohet që ato rrisin nivelet e energjisë? Jo tamam. “Kini kujdes nga pijet energjike, që përfshijnë soda dhe lëngje frutash, sepse ato janë të ngarkuara me sheqer”, thotë Jacob Teitelbaum, MD, autor i “The Fatigue and Fibromyalgia Solution”. “Ndërsa ato ofrojnë një rritje të shpejtë

Ne e dimë që nëse duam të arrijmë diçka, duhet që të bëjmë diçka dhe ndoshta veprimet që ndërmerreni nuk po ju japin rezultatet që dëshironi. Më poshtë janë shtatë gjëra që duhet të filloni të bëni për veten tuaj sot, sepse do t’ju japin suksesin që dëshironi nesër. 1.

Ju mund të lexoni në të gjitha librat e historisë, për bëmat e Aleksandrit të Madh dhe ndjekjen prej tij të Darit III të Persisë, por të gjeni prova konkrete të rreth 2300 vjetëve më parë, kjo po që është mbresëlënëse. Do të ketë qenë shumë i madh, pra, emocioni