25/09/2017

Një “epidemi katastrofike e humbjes së gjumit” po shkakton një mori sëmundjesh potencialisht fatale, thotë një ekspert i fushës. Në një intervistë me Guardian, profesor Methju Uoker, drejtor i Qendrës për Shkencën e Gjumit të Njeriut në Universitetin e Kalifornisë, Berkeley, tha se privimi nga gjumi prek “çdo aspekt të

Facebook ka sjell një risi që askush nuk po kërkon dhe e cila të gjithëve do t’ju shkojë në nerva. Ju nuk do të jeni më në gjendje të spiunoni njerëzit në Facebook dhe ata të mos e dinë se jeni atje. Në profilin tuaj do të tregojë se kur

Rolit të Komandantit të Përgjithshëm i ka shtuar atë të paprecedentin, I Grinduri i Përgjithshëm. Debati publik me të cilin përfshiu edhe lojtarët e futbollit, është vetëm shembulli më i fundit i një liste kategorish, që Donald Trump i ka fyer haptaz. Në fund të fundit, një person që është

Nga David Ignatius Administrata Trump shpesh flet për politikën ndaj Koresë së Veriut sikur të jetë një celës që ndizet dhe fiket. Presidenti Trump deklaroi të martën se Shtetet e Bashkuara do të “shkatërronin tërësisht” Korenë e Veriut për të mbrojtur veten dhe aleatët e saj. Por Sekretari i Mbrojtjes

Nga Bernard Guetta Për rreth njëzet vjet, ishte Franca që hidhte poshtë propozimet gjermane për forcimin e unitetit evropian. Tani ndodh e kundërta. Ndërsa Franca dëshiron të vazhdojë në këtë drejtim dhe po përgatitet ta bëjë këtë gjë, zgjedhjet gjermane e mohojnë këtë projekt, duke e kthyer Gjermaninë në Francën

Një nga politikanet e zgjedhura në parlamentin gjerman për të djathtën ekstreme në Gjermani (AfD) ka dhënë dorëheqjen para edhe se të zërë vendin e saj. Frauke Petry, një nga bashkëkryetaret e partisë, u tha gazetarëve në Berlin se ajo nuk do të ulej në grupin e partisë në Bundestag,