Home»Rretherrotull»19 Shtator 1924, Fan Noli i kërkon Lidhjes së Kombeve përcaktimin e kufijve

19 Shtator 1924, Fan Noli i kërkon Lidhjes së Kombeve përcaktimin e kufijve

Qeveria e Fan Nolit, me anë të letrës së 19 Shtatorit 1924, kërkonte nga Lidhja e Kombeve, përcaktimin e kufijve të Korçës, Vermoshit dhe Shën Naumit, edhe për faktin se shpenzimet për mbajtjen e Komisionit Ndërkombëtar, i kushtojnë buxhetit të varfër shqiptar rreth një million franga ari. Referencat: Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare/Qmksh

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *