Home»Galeri»Foto»14 portrete qensh, që tregojnë sa shumë ngjajmë

14 portrete qensh, që tregojnë sa shumë ngjajmë

Ta hajë dreqi, janë të gjitha të adhurueshme.

Në një seri të re fotografish të quajtur “Shfaqja e qenve”, fotografët me banim në Moskë, Alexander Khokhlov dhe bashkëshortja e tij Veronica Ershova kanë kapur shprehjet e çuditshme “njerëzore” të qenve.

Komentoni

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *