10/09/2017

Uragani “Irma” ka filluar “mësymjen” në Florida si një stuhi e kategorisë 4, duke e goditur zonën me erëra afër 215km / h dhe rrebeshe shiu. Miliona njerëz u fshehën në vendstrehime ose në shtëpitë mbyllura, teksa zona menjëherë pranë jashtë syrit të stuhisë, ku janë erërat më të dëmshme,

Ishin dy fiset ndërluftuese në Ande, një që jetonte në fushë dhe tjetri në male. Njerëzit e malit pushtuan ata të fushës një ditë, dhe si pjesë e plaçkitjes, ata rrëmbyen një fëmijë të një prej familjeve të ulëta dhe e morën me vete në mal. Fusharakët nuk dinin si

Nëse po përpiqeni të rrisni joshjen largohuni nga pasqyra. Një grup ekspertësh që merren me takime sentimentale dhe marrëdhënie mes njerëzve, kanë ofruar për Business Insider mendimet e tyre për cilësitë më tërheqëse të një partneri / partnereje potenciale. Dhe asnjëri nuk përmendi tiparet fizike. Sigurisht, shikimet mund të jenë

Në këto momente, Florida po goditet nga ‘stuhia më katastrofike’ që ka parë ndonjëherë, me uraganin Irma që sjellë tornado, një rritje të detit prej 15 metra, përmbytje dhe erëra 200 km/h. Në orët e fundit, Irma është forcuar në një stuhi të Kategorisë 4. Syri i saj pritet të

Florida përballet me stuhinë “më katastrofike” në historinë e saj teksa Uragani Irma bëhet gati lëshojë forcën e tij shkatërruese, duke përfshirë erërat 200 km/orë, rreziqe kërcënuese për jetën që mund të fundosin ndërtesa dhe një bateri të përparuar të tornadoteve. “Duhet të largoheni – jo sonte, jo pas nje

Nxënësve në një shkollë fillore iu kërkua të shkruanin një ese për atë që ata do të dëshironin që Zoti të bënte për ta. Në fund të ditës, ndërsa vlerësonte esetë, një mësuese lexonte një që e emocionoi shumë. Burri i saj, i cili sapo kishte mbërritur në shtëpi, e