02/09/2017

Cila ju tërhoqi? Cila ju duk më idealja? Dera që zgjodhët mund të tregojë shumë për motivet tuaja dhe të ardhmen tuaj. Nëse keni zgjedhur derën me numrin një: Ju kërkoni një rrugë drejt lirisë. Dëshironi të keni shumë hapësirë për veten tuaj dhe për të krijuar rrugën tuaj, veçanërisht

Miqësia lehtëson shpirtin, por edhe trupin: njerëzit që kanë ndërtuar një rreth të madh shokësh të vërtetë gjithashtu kanë një prag më të lartë të qëndrueshmërisë ndaj dhimbjes. Tolerojnë më të mirë stimujt e dhimbshëm, dhe kjo në sajë të endorfinës, një opioid natyral prodhuar nga trupi dhe i përfshirë

Presidenti rus Vladimir Putin ka paralajmëruar administratën Trump se armiqësia e vazhdueshme midis SHBA dhe Koresë së Veriut është pranë përshkallëzimit në një “konflikt në shkallë të gjerë” dhe shtoi se mënyra e vetme për të ulur tensionet është përmes bisedimeve. Putin, vendi i të cilit ndan kufirin me Korenë

Sinjale misterioze të zbuluara në një galaktikë të largët nga astronomët që punojnë për projektin e Stephen Hawking për të gjetur jetë aliene, kanë shkaktuar një debat për atë se a mund të ketë ardhur nga UFO-t. Projekti prej £ 77 milion kohët e fundit kapi 15 shpërthime të shpejtë

Nuk mund të kuptohet Rusia e sotme dhe ndoshta e nesërme pa një rikthim në origjinën e saj, në një udhëtim mbresëlënës në burimet sllave, vikinge, bizantine e monglole që i kanë dhënë formë një vendi të madh Historia e Rusisë nuk ka reshtur asnjëherë se paraqituri problem të mëdha

Në vitin 2013, 19 burgje në Holandë u mbyllën sepse vendi nuk kishte mjaftueshëm kriminelë për t’i mbushur ato. Tani, pesë të tjerë janë planifikuar të mbyllin dyert deri në fund të verës, sipas dokumenteve të brendshme të marra nga Telegraaf. Ndërsa këto mbyllje do të rezultojnë në humbjen e