01/09/2017

Ndërkohë që 14 presidentë amerikanë, që njihen si masonë, përbëjnë rreth një të tretën e të gjithë presidentëve në historinë e SHBA, përqindja e Etërve Themelues të Shteteve të Bashkuara, të cilët ishin masonë, është në nivele të ngjashme. Për shembull, nga 39 burrat që firmosën me emrin e tyre

Një fotografi e Lady Dianës me Princeshën Kate Middleton, është duke çmendur fansat e të dy princeshave kudo në botë dhe jo vetëm. Fotografia e cila është realizuar në Photoshop nga një fanse, paraqet Dianën, Princeshën e Uellsit teksa përkulet për të përkëdhelur vogëlushen Charlotte, e cila ndodhet në krahët