01/09/2017

Me miliarda përdorues, Facebook është një nga influencuesit më të fuqishëm në botë sot. Por ashtu si me çdo gjë që është e fuqishme, duhet të jeni të kujdesshëm se si merreni me të. Ndërsa Facebook thotë se mbrojtja e intimitetit të përdoruesve të tij është me prioritet të lartë,

Misteri i emrit, piktura më e hershme, mësuesi i shastisur, mënyra e të shkruarit dhe aksidentet e fëmijërisë. Si iu shkatërruan 12 vite punë në një minutë. Dhe a e dinit që NJeriu Vitruvian është një mënyrë për të treguar zgjerimin e universit tonë? Lexoni këto 16 fakte shumë interesante

I gjori Herri Poter, në dollapin e tij poshtë shkallëve. Secili pyet veten se çfarë mund të ketë bërë ky djalosh që të ketë shkaktuar zemërimin e Dërslejve: burri i tezes dhe tezja e tij groteske, si dhe djali i tyre po aq grotesk, torturat e të cilëve ndaj Herrit

Mos komprometoni veten. Eshtë gjithçka që keni Nuk ka dje, as nesër, është e gjitha e njëjta ditë. -Janis Joplin Forca shpesh lind nga dhimbja, madje edhe trauma. Gratë që janë të forta shpesh, në kohë të ndryshme në jetën e tyre, janë ndjerë të dobëta dhe të pafuqishma. Forca

Qindra rusë thuhet se janë urdhëruar të largohen nga shtëpitë e tyre afër kufirit të Rusisë me Korenë e Veriut, në vijim të testit të fundit të raketave. Rreth 1,500 rusëve, iu kërkua nga ministria emergjencave e vendit që të lënë zonën rreth kufirit 24-milje, përgjatë lumit Tumen. Urdhëri erdhi

Kalifati Umajad ishte i dyti ndër katër kalifatet islamike, i krijuar pas vdekjes së Muhamedit. Ai u udhëhoq nga dinastia Umajade, emri i të clës buron nga Umaja ibn Abd Shams, stër-stërgjyshi i kalifit të parë Umajad. Ndonëse familja Umajade erdhi fillimisht nga qyteti i Mekës, kryeqyteti i Kalifatit të