29/08/2017

Pas përfundimit të eklipsit, po përgatitemi për një ngjarje rekord astronomike: Florence, një asteroid i madh do të kalojë pranë planetit tonë më 1 shtator 2017. Por s’ka vend për panik. Guri hapësinor prej 4.4 km në diametër do të kalojë në 7 milionë km nga Toka, rreth 18 herë

Ëndrrat e një nate vere i sjellin Tiranës 740 mijë euro fitim vetëm nga shitja e lojtarëve, por 1.3 milionë euro të ardhura në total nga shtatori 2016 deri në gusht 2017. Skuadra e Tiranës që pa nisur mirë sezoni i ri ka arkëtuar 740 mijë euro, por duke përfshirë

Ju ndoshta e dini se Google ruan gjurmët e gjithçkaje që shtypni në dritaren e kërkimit, ashtu sikurse skanon email-in tuaj për të “analizuar përmbajtjen”. Por ajo që ju nuk mund të mos e dini, është se Google ju ka regjistruar edhe ju, siç shkruan Guardian. Regjistrimi nuk është se

Teksa uragani Harvey godiste Corpus Christin në Texas të martën mbrëma, një shkëndijë elektrike shkaktoi një zjarr i cili dogji krejt pronën e një familje vendase, duke shkatërruar gjithçka, përveç njërës: një statujë të vogël të Virgjëreshës Mary. Jesus Rojas Jr dhe familja e tij kishin ikur nga Robstoun para

Kur gjendemi para një zgjedhje, ne i peshojmë me kujdes alternativat dhe zgjedhim opsionin që ka më shumë kuptim – apo jo? Vetëm kohët e fundit shkenca ka filluar të zbulojë se si i marrim me të vërtetë vendimet Përballë stresit ose presionit të kohës, apo edhe të dhënave që

Fëmijë të panumërt u prekën nga mizoritë e Luftës së Dytë Botërore. Gjatë gjithë luftës, raporti i vdekjeve civile me vdekjet ushtarake mund të ketë qenë i lartë deri në tre me një – dhe disa vende u prekën shumë më keq se të tjerët. Siç ka thënë historiani britanik