13/08/2017

Përse është kaq i përhapur konsumi? Prej nga vjen? A është vërtetë një drogë e lehtë? A krijon varësi përdorimi i cannabisit? Konsumi i marijuanës i bën keq trurit? Si vepron në nivel psikologjik dhe të sjelljes? E vërtetë që të bën skizofren? Cilat janë “llojet e reja” të cannabisit