04/08/2017

Kërkimi për Kupën e Shenjtë i ka fiksuar të gjithë, nga poetët mesjetarë tek kalorësit e kryqëzatave, deri tek kishtarët modernë, historianët, arkeologët, regjisorët, romancierët dhe liderët nazistë – por ne nuk e dimë sesi duket apo edhe nëse ajo ekziston vërtetë… Nga Jessica Hope Në variantin më popullor të