Home»Galeri»Foto»Statuja dhe stuhia

Statuja dhe stuhia

Rrugët e Nju Jorkut janë të mbushura me histori, modë dhe ngjyra, që i bëjnë vizitorët të ndjehen sikur kanë hyrë në një skenë xhirimesh. Por fotografi Serge Ramelli e ka zhveshur qytetin në formën e tij më të thjeshtë. Duke kombinuar stuhinë mbi krye me statujën ikonë të Lirisë, ai duket sikur del nga një film i vitit 1940, po të mos ishte për dritën që bie mbi statujë si një kurorë. Eshtë një fotografi që të kujton se udhëtimi nënkupton që gjithësecili të shkruajë skenarin e vet.

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *