Home»Galeri»Foto»Foto histori: Një moment çeliku

Foto histori: Një moment çeliku

Viti 1929 – Punëtorë ndërtimi në Londër në vitet 1920 shijojnë sanduiçet, të ulur në majë të skeleteve të çelikut. Pas Luftës së Parë, pati një bum ndërtimesh në Londër, teksa ndërtesat e vjetra Viktoriane u shembën dhe u zëvendësuan nga struktura të reja. Një inovacion i tillë u bë i mundur nga rritja e përdorimit të skeleteve të çelikut, që mbështeste ndërtesa shumë më të larta. Kompania në këtë fotografi ndërtoi shumë prej teatrove të Londrës.

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *