Home»Galeri»Video»VIDEO / Pamjet apokaliptike! Stuhi e fortë rëre në Sudan

VIDEO / Pamjet apokaliptike! Stuhi e fortë rëre në Sudan

“Haboob” është një stuhi e fortë rëre e zakonshme në shkretëtirën e Saharasë dhe Gadishullin Arabik. Pamjet në videon e mëposhtme tregojnë stuhinë më të fundit që ka goditur kryeqytetin e Sudanit. Me të vërtetë të frikshme.

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *